firme-paza
Firme paza si protectie. Protejeaza-ti viata si afacerea si alege firme de paza!
Noi promovam valoarea pe piata serviciilor de protectie din Romania!

                       angajari firme paza                       angajari paza                     angajari paza

 

angajari paza        angajari agent paza

Cele mai noi joburi pentru agenti paza

Ghidul de bune practici al agentului de paza

 Ca sa devi un agent de paza profesionist, trebuie să suferi şi să treci prin toate situatiile care pot aparea intr-o situatie reala.

 Folosirea corecta a echipamentului din dotare este esentiala, in momente de interventie reala nu este timp de invatat, totul trebuie sa functioneze din reflex, exact ca si sofatul.

 Agentul de paza nu este un simpla persoana care sta intr-un obiectiv si monitorizeaza. El este mai mult decat un observator. Firma la care isi desfasoara activitatea i-a incredintat paza si protectia bunurilor pe care le contine obiectivul. De aceea agentul de paza trebuie sa intervina de cate ori este nevoie.

Cine poate dobandi calitatea de agent paza?

 In conformitate cu prevederile legii 333 din 2003 şi a legii 40 din 2010, activitatea de agent paza poate fi desfăşurată numai de persoanele care sunt atestate profesional in urma verificării cunoştinţelor de specialitate potrivit tematicii stabilite şi aprobate de catre Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 Poate dobandi calitatea de agent paza persoana care indeplineste cumulativ următoarele condiţii:

  • sa fie cetatean roman sau cetatean al unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene,
  • sa aiba vârsta de cel puţin 18 ani,
  • sa fie apt medical,
  • sa nu aiba antecedente penale,
  • sa fie atestat profesional.

Metode de interventie ale agentului de paza

 Agentul de paza nu este un simpla persoana care sta intr-un obiectiv si monitorizeaza. El este mai mult decat un observator. Firma la care isi desfasoara activitatea i-a incredintat paza si protectia bunurilor pe care le contine obiectivul. De aceea agentul de paza trebuie sa intervina de cate ori este nevoie. Alaturi de disciplina, conditie fizica, unui agent de paza i se cere sa aiba si un nivel mediu de cultura generala deoarece el reprezinta de multe ori firma la care isi desfasoara activitatea.

Care sunt metodele de interventie ale unui agent de paza?

 In primul rand o un agent de paza trebuie sa cunoasca tehnici lupta corp la corp cu unul sau mai multi adversari.Agentul de paza trebuie sa fie capabil sa intervina rapid pentru a indeparta persoana sau persoanele care reprezinta un pericol. In alta ordine de idei agentul de paza trebuie sa fie capabil sa utilizeze echipamente letale sau neletale.

Cauta job

Titlu
Categorie
Ultimele cautari relevante: angajari paza,angajari paza si protectie,agent paza,agenti paza,locuri munca agent paza,agenti paza angajari,agent paza angajari,angajari agenti paza,angajari firme paza,angajare paza,angajari agent paza,angajam agenti paza,angajez agenti paza,agent de paza bucuresti,agent paza strainatate,paza si protectie angajari,angajez agent paza,agent paza anglia,teme pregatire agenti paza,agent paza si ordine,agent securitate,inspector securitate,plan paza,locuri munca agenti paza,securitate supraveghere,paza umana,angajare agenti paza,monitorizare si interventie,caini paza,dispecer paza,licitatii paza,paza proprie,sef obiectiv paza,joburi paza,salariu agent paza
Conduita agentului de pazaagenti paza

Cum trebuie verificat obiectivul?

Cum trebuie folosita corect aparatura din dotare?

Cum se intervine in cazuri de necesitate?

 Sunt doar cateva din aspectele pe care un agent de paza trebuie sa le stapaneasca pentru a-si desfasura activitatea intr-un mod profesional.

 Ca sa devi un agent de paza profesionist, trebuie să suferi şi să treci prin toate situatiile care pot aparea intr-o situatie reala.

 Folosirea corecta a echipamentului din dotare este esentiala, in momente de interventie reala nu este timp de invatat, totul trebuie sa functioneze din reflex, exact ca si sofatul.

Conduita agentului de paza

 Un agent de paza trebuie sa fie capabil sa intervina in orice tip de situatie. De aceea un agent de paza trebuie sa cunoasca in primul rand bunele maniere, pentru a nu aduce prejudicii firmei pe care o reprezinta. El trebuie sa fie capabil sa se integreze in orice tip de mediu, de la dineuri oficiale sau receptii de inalta clasa la cluburi si discoteci, pentru a-si putea desfasura activitatea in orice tip de mediu.

 In ciuda perceptiei universale,agentul de paza nu este o persoana agresiva, el intervine fizic doar atunci cand este nevoie. Prin prezenta sa agentul de paza acesta trebuie sa impuna respect, nu frica.

 

firme paza

cursuri paza

 

echipament paza

angajari paza

 

paza si protectie

oferte paza

Angajari Paza - Angajari Agenti Paza

 Portalul Firme paza este destinat excusliv utilizarii de catre firmele de paza si protectie, precum si a celor care activeaza in domenii conexe. Sectiunea de angajari paza - angajari agenti paza se adreseaza atat firmelor care doresc sa efectueze angajari paza cat si candidatiilor care doresc sa aplice pentru domeniul agenti paza. Anunturile de angajari firme paza se pot publica in baza unui abonament anual care confera mai multe facilitati, nu numai de a publica anunturi de angari paza, ci si creearea unui mini site virtual pentru firme. Anunturile de angajari nu se limiteaza doar la angajari paza, ci se pot publica si joburi din domeniile conexe, cum ar fi angajari detectivi, angajari contabil, angjari inginer, conditia fiind ca firma sa aiba cont creat pe siteul nostru. Aplicatiile la anuturile de angajare se pot trimite in baza creari unui cont de catre candidati si crearea unui CV. Sectiunea de Angajari Paza si protectie -  Angajari Agenti Paza va asteapta Cv-urile.

Angajari Paza - Portal Firme Paza